רולדת קקאו וערמונים

רכיבים75 גר' אבקת שקדים60 גר' אבקת סוכר2 חלבונים1 חלמון35 גר' קמח15 גרם קקאו עלית5 חלבונים40 גר' סוכראופן ההכנהמערבבים יחד אבקת שקדים, אבקת סוכר, חלבון, 2 ½ חלמונים, קמח, קקאו לאחר מכן מקציפים 5 חלמונים 37 ½ גר' סוכרמקפלים ומשטיחים על תבנית אפיה ואופים ב – 180 מעלותלאחר האפיה מספיגים בסירופרכיבים למילוירכיבים:100 גר' חמאה250 גר' ערמונים50 מ"ל רום50 מ"ל שמנת מוקצפתאופן ההכנהמערבבים יחד את כל הרכיבים מורחים את המילוי על העוגה ומגלגלים

רכיבים
75 גר' אבקת שקדים
60 גר' אבקת סוכר
2 חלבונים
1 חלמון
35 גר' קמח
15 גרם קקאו עלית
5 חלבונים
40 גר' סוכר

אופן ההכנה
מערבבים יחד אבקת שקדים, אבקת סוכר, חלבון, 2 ½ חלמונים, קמח, קקאו
לאחר מכן מקציפים 5 חלמונים 37 ½ גר' סוכר
מקפלים ומשטיחים על תבנית אפיה ואופים ב – 180 מעלות
לאחר האפיה מספיגים בסירופ

רכיבים למילוי
רכיבים:
100 גר' חמאה
250 גר' ערמונים
50 מ"ל רום
50 מ"ל שמנת מוקצפת

אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל הרכיבים
מורחים את המילוי על העוגה ומגלגלים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר