רכיבים
75 גר' אבקת שקדים
60 גר' אבקת סוכר
2 חלבונים
1 חלמון
35 גר' קמח
15 גרם קקאו עלית
5 חלבונים
40 גר' סוכר
אופן ההכנה
מערבבים יחד אבקת שקדים, אבקת סוכר, חלבון, 2 ½ חלמונים, קמח, קקאו
לאחר מכן מקציפים 5 חלמונים 37 ½ גר' סוכר
מקפלים ומשטיחים על תבנית אפיה ואופים ב – 180 מעלות
לאחר האפיה מספיגים בסירופ
רכיבים למילוי
רכיבים:
100 גר' חמאה
250 גר' ערמונים
50 מ"ל רום
50 מ"ל שמנת מוקצפת
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל הרכיבים
מורחים את המילוי על העוגה ומגלגלים
