רולדת קקאו וערמונים

 

רכיבים
75 גר' אבקת שקדים
60 גר' אבקת סוכר
2 חלבונים
1 חלמון
35 גר' קמח
15 גרם קקאו עלית
5 חלבונים
40 גר' סוכר

אופן ההכנה
מערבבים יחד אבקת שקדים, אבקת סוכר, חלבון, 2 ½ חלמונים, קמח, קקאו
לאחר מכן מקציפים 5 חלמונים 37 ½ גר' סוכר
מקפלים ומשטיחים על תבנית אפיה ואופים ב – 180 מעלות
לאחר האפיה מספיגים בסירופ

רכיבים למילוי
רכיבים:
100 גר' חמאה
250 גר' ערמונים
50 מ"ל רום
50 מ"ל שמנת מוקצפת

אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל הרכיבים
מורחים את המילוי על העוגה ומגלגלים






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה