רול ברווז

רבע ברווזטורטייה אחתחרוסת פרסית מתובלת50 גרם מיונז2 בצל ירוקרבע גמבה אדומה+צהובהעלי אורוגולהאופן הכנהמטגנים את הברווז עד לקבלת פריכות.מורחים את המיונז ואת החרוסת המטובלת על הטורטייה, פורסים את הברווז לאורך הטורטייה עם הירקות ומגלגלים עד לקבלת רול.

רבע ברווז
טורטייה אחת
חרוסת פרסית מתובלת
50 גרם מיונז
2 בצל ירוק
רבע גמבה אדומה+צהובה
עלי אורוגולה

אופן הכנה
מטגנים את הברווז עד לקבלת פריכות.

מורחים את המיונז ואת החרוסת המטובלת על הטורטייה, פורסים את הברווז לאורך הטורטייה עם הירקות ומגלגלים עד לקבלת רול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר