fbpx

רול גבינת עיזים, חצילים קלויים ופלפלים קלויים

מצרכיםחציל בינוניפלפל אדוםגליל גבינת עיזיםשמן זיתפלפל גרוסמלח גסניר אלומיניוםניר פרגמנטאופן ההכנהלפרוס חציל לפרוסות בעובי של חצי ס"מ, לתבל בשמן זית, פלפל גרוס ומלח גס. לצלות בגריל או על מחבת סטייקים או בתנור.לצלות פלפל אדום על האש, לצנן ולקלף את הקליפה.לפרוס על השולחן רדיד ניר אלומיניום, להניח מעליו ניר פרגמנט, להניח פרוסות חצילים.לרדד את גבינת העיזים לעובי של חצי ס"מ.להניח את הגבינה על החצילים, לסדר את הפלפל, לגלגל, להדק ניר כסף (כמו סוכרייה)להניח במקרר למשך כשעתיים, להוציא לחתוך ולהגיש עם רוטב וינגרט פלפלים.רוטב וינגרט פלפלים2 פלפלים אדומים נקיים לבשל במים.להוסיף 2 שיני שום. כשמוכן לסנן מנוזלים.לרסק במג'ימיקס, לסנן, לבשל – להוסיף 50 גר' סוכר, 50 מיל' חומץ אורז, לדלל מעט עם הנוזלים שסוננו, להביא לסמיכות הרצויה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
חציל בינוני
פלפל אדום
גליל גבינת עיזים
שמן זית
פלפל גרוס
מלח גס
ניר אלומיניום
ניר פרגמנט

אופן ההכנה
לפרוס חציל לפרוסות בעובי של חצי ס"מ, לתבל בשמן זית, פלפל גרוס ומלח גס. לצלות בגריל או על מחבת סטייקים או בתנור.

לצלות פלפל אדום על האש, לצנן ולקלף את הקליפה.

לפרוס על השולחן רדיד ניר אלומיניום, להניח מעליו ניר פרגמנט, להניח פרוסות חצילים.

לרדד את גבינת העיזים לעובי של חצי ס"מ.

להניח את הגבינה על החצילים, לסדר את הפלפל, לגלגל, להדק ניר כסף (כמו סוכרייה)

להניח במקרר למשך כשעתיים, להוציא לחתוך ולהגיש עם רוטב וינגרט פלפלים.

רוטב וינגרט פלפלים
2 פלפלים אדומים נקיים לבשל במים.

להוסיף 2 שיני שום. כשמוכן לסנן מנוזלים.

לרסק במג'ימיקס, לסנן, לבשל – להוסיף 50 גר' סוכר, 50 מיל' חומץ אורז, לדלל מעט עם הנוזלים שסוננו, להביא לסמיכות הרצויה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר