מצרכים
חציל בינוני
פלפל אדום
גליל גבינת עיזים
שמן זית
פלפל גרוס
מלח גס
ניר אלומיניום
ניר פרגמנט
אופן ההכנה
לפרוס חציל לפרוסות בעובי של חצי ס"מ, לתבל בשמן זית, פלפל גרוס ומלח גס. לצלות בגריל או על מחבת סטייקים או בתנור.
לצלות פלפל אדום על האש, לצנן ולקלף את הקליפה.
לפרוס על השולחן רדיד ניר אלומיניום, להניח מעליו ניר פרגמנט, להניח פרוסות חצילים.
לרדד את גבינת העיזים לעובי של חצי ס"מ.
להניח את הגבינה על החצילים, לסדר את הפלפל, לגלגל, להדק ניר כסף (כמו סוכרייה)
להניח במקרר למשך כשעתיים, להוציא לחתוך ולהגיש עם רוטב וינגרט פלפלים.
רוטב וינגרט פלפלים
2 פלפלים אדומים נקיים לבשל במים.
להוסיף 2 שיני שום. כשמוכן לסנן מנוזלים.
לרסק במג'ימיקס, לסנן, לבשל – להוסיף 50 גר' סוכר, 50 מיל' חומץ אורז, לדלל מעט עם הנוזלים שסוננו, להביא לסמיכות הרצויה.