fbpx

רול מדפי אורז

מצרכים:10 יח' דפי אורז100 גרם עוף מאודה50 גרם נבטים50 גרם עלי בזיליקום50 גרם נענע50 גרם כוסברהלרוטב:10 כפות צ'ילי מתוק או צ'ילי מתוק דיאט של הלת'י בוי5 כפות מיץ לימון5 כפות רוטב דגים3 כפות צנון מגורר50 גרם ג'ינג'ר כבוש 3 כפות גזר מגורראופן ההכנה: משרים את נייר האורז במים חמים לדקה, ומוציאים לקערה. מניחים במרכז כל דף עלי בזיליקום, נענע, כוסברה, נבטים ועוף מאודה.מגלגלים את נייר האורז.הכנת הרוטב: מערבבים את מרכיבי הרוטב היטב.מגישים עם הרולים המוכנים.סוואלי אלדר היא שפית והבעלים של חברת אוריינטל פוד המייבאת מזון מהמזרח הרחוק. היא מעבירה סדנאות בישול בבית הספר לקולינריה "בישולים".
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
10 יח' דפי אורז
100 גרם עוף מאודה
50 גרם נבטים
50 גרם עלי בזיליקום
50 גרם נענע
50 גרם כוסברה

לרוטב:
10 כפות צ'ילי מתוק או צ'ילי מתוק דיאט של הלת'י בוי
5 כפות מיץ לימון
5 כפות רוטב דגים
3 כפות צנון מגורר
50 גרם ג'ינג'ר כבוש
3 כפות גזר מגורר

אופן ההכנה:
משרים את נייר האורז במים חמים לדקה, ומוציאים לקערה.
מניחים במרכז כל דף עלי בזיליקום, נענע, כוסברה, נבטים ועוף מאודה.
מגלגלים את נייר האורז.

הכנת הרוטב:
מערבבים את מרכיבי הרוטב היטב.
מגישים עם הרולים המוכנים.

סוואלי אלדר היא שפית והבעלים של חברת אוריינטל פוד המייבאת מזון מהמזרח הרחוק. היא מעבירה סדנאות בישול בבית הספר לקולינריה "בישולים".

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר