מצרכים:
10 יח' דפי אורז
100 גרם עוף מאודה
50 גרם נבטים
50 גרם עלי בזיליקום
50 גרם נענע
50 גרם כוסברה
לרוטב:
10 כפות צ'ילי מתוק או צ'ילי מתוק דיאט של הלת'י בוי
5 כפות מיץ לימון
5 כפות רוטב דגים
3 כפות צנון מגורר
50 גרם ג'ינג'ר כבוש
3 כפות גזר מגורר
אופן ההכנה:
משרים את נייר האורז במים חמים לדקה, ומוציאים לקערה.
מניחים במרכז כל דף עלי בזיליקום, נענע, כוסברה, נבטים ועוף מאודה.
מגלגלים את נייר האורז.
הכנת הרוטב:
מערבבים את מרכיבי הרוטב היטב.
מגישים עם הרולים המוכנים.
סוואלי אלדר היא שפית והבעלים של חברת אוריינטל פוד המייבאת מזון מהמזרח הרחוק. היא מעבירה סדנאות בישול בבית הספר לקולינריה "בישולים".