רול ספרדי

מתכון של רשת קפה גרג לבוקר בניחוח ספרדי, תוך שילוב אבות המזון לארוחה הפותחת את היום

בוקר בניחוח ספרדי, תוך שילוב אבות המזון לארוחה הפותחת את היום
בוקר בניחוח ספרדי, תוך שילוב אבות המזון לארוחה הפותחת את היום

מרכיבים לרול אומלט (למנה אחת)

2 ביצים

חופן קוביות פלפל אדום (גמבה)

כף בצל ירוק קצוץ

כף פטרוזיליה קצוצה

50 גרם תפו"א מבושל ומגורד בפומפייה

(מומלץ להוסיף מעט חריפות למנה ע"י הוספה של אריסה, טבסקו, צ'ילי גרוס)

1 טורטייה (עדיפות לקוטר 20)

כף אבוקדו

כף גבינה בולגרית מגורדת

מרכיבים למטבל הסלסה

125 גרם פלפל קלוי

25 גרם בצל קצוץ

5 גרם שום כתוש

קורט סוכר

10 גרם פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל לפי הטעם

כף שמן זית

אופן הכנת הרול

מערבבים את הביצים בקערה.

מוסיפים קוביות גמבה, בצל ירוק, פטרוזיליה, תפו"א מגורד, ומערבבים לבלילה אחידה.

מחממים ומשמנים מחבת ושופכים את כל הבלילה למחבת.

מצמידים את הטורטייה לבלילה במחבת.

לאחר מספר דקות הופכים ומבשלים את הצד השני.

מורחים במרכז הרול אבוקדו ומפזרים את הגבנה הבולגרית.

מגלגלים  וחוצים.

אופן הכנת המטבל

מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה.

מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה