רוסטביף

זוהי השיטה הקלאסית להכנת רוסטביף, שיוצא פריך ושחום מבחוץ ומדמם במרכז. מצרכים ל- 8 מנות:1.5 ק"ג סינטה¼ כוס שמן זית2- 4 שיני שום כתושות1 כף פלפל שחור גרוסמלח אופן הכנה:מנקים את הסינטה מצד הצלעות ומשאירים את שכבת השומן בשלמותה. מחממים תנור ל- 230 מעלות.מערבבים שמן עם שום ופלפל ומעסים בהם את נתח הבשר. מניחים את הבשר על רשת מעל תבנית, כשהשומן כלפי מטה, וצולים במשך 15 דקות.מנמיכים את החום ל- 180 מעלות וצולים עוד 45 דקות. מוציאים מהתנור, משהים 10 דקות ופורסים לפרוסות של 1 ס"מ. אפשר ומומלץ להגיש קר ופרוס דק.

זוהי השיטה הקלאסית להכנת רוסטביף, שיוצא פריך ושחום מבחוץ ומדמם במרכז.

מצרכים ל- 8 מנות:
1.5 ק"ג סינטה
¼ כוס שמן זית
2- 4 שיני שום כתושות
1 כף פלפל שחור גרוס
מלח

אופן הכנה:
מנקים את הסינטה מצד הצלעות ומשאירים את שכבת השומן בשלמותה. מחממים תנור ל- 230 מעלות.
מערבבים שמן עם שום ופלפל ומעסים בהם את נתח הבשר. מניחים את הבשר על רשת מעל תבנית, כשהשומן כלפי מטה, וצולים במשך 15 דקות.
מנמיכים את החום ל- 180 מעלות וצולים עוד 45 דקות. מוציאים מהתנור, משהים 10 דקות ופורסים לפרוסות של 1 ס"מ.
אפשר ומומלץ להגיש קר ופרוס דק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר