רוצים לבצור ענבי יין? יש לכם הזדמנות ביקב מישר

כותבים לנו חיה וזאב סמילנסקי מיקב מישר, והמסר מועבר ישירות אל קוראי אכול ושאטו: למי שאוהב לקום מוקדם, להזיע, ולסבול חרפות ועלבונות בתמורה – ההזדמנות שלכם הגיעה שוב

כותבים לנו חיה וזאב סמילנסקי מיקב מישר, והמסר מועבר ישירות אל קוראי אכול ושאטו:
למי שאוהב לקום מוקדם, להזיע, ולסבול חרפות ועלבונות בתמורה – ההזדמנות שלכם הגיעה שוב.
בציר מרלו: שישי-שבת, 15-16 לאוגוסט.
בציר שיראז: בין שלישי לשבת, 25-30 לאוגוסט (יש לברר פרטים מדוייקים אצל חיה, טל. 4295830-054).
מועד בציר הקברנה: עדיין לא ידוע.

בשבוע הראשון של ספטמבר נוטעים במישר כרם חדש – למי שמעוניין לגוון (זה קורה אחה"צ, צריך ברכיים חזקות). הכרם יכלול עוד קברנה סוביניון להשלמת הכרם המתבגר, וכן גפני מורבדר (Mourvèdre).

שימו לב: מתחילים ב- 5:45 בבוקר. יש להביא כובע, מים, קרם הגנה, מזמרה או מספריים למי שיש.
העבודה מסתיימת בסביבות 9:30, ואז עוברים להילולה רבתי על הדשא.
כדאי להודיע לחיה מראש אם מתכוונים להגיע, כאשר יש ביקוש מובן למי שיבואו בימי שישי ואמצע השבוע.


יקב מישר
משק 41 מושב מישר
טל. 08-8594759, 4295830-054

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר