ריבועי גבינה מלוחים עם גבינת פרמג'ן מוקרמת

חומרים: 100 ג' חמאה 180 ג' קמח מנופה20 ג' מלח150 ג' גבינה צהובה מפוררת1 חלמוןמעט חלב להרטבת הבצק במידה ויבש1 כפית אבקת אפייהביצה לבירושגבינת פרמג'ן מפוררת לפיזורקצח ושומשום לפי הטעםאופן הכנה: מערבבים חמאה, קמח, מלח, גבינה צהובה, חלמון ומעט חלב לבצק אחיד.מרדדים לעלה בעובי 1.1/2 ס"מ. מסמנים ריבועים וחותכים.מושכים בביצה טרופה ומפזרים גבינה, קצח ושומשום לפי הטעם.אופים בחום 180 מעלות למשך כ- 25 דקות עד להשחמת הגבינה.עוגיות אלו טעימות כאשר התיישנו יום אחד בכלי סגור ולצד יין משובח.

חומרים:
100 ג' חמאה
180 ג' קמח מנופה
20 ג' מלח
150 ג' גבינה צהובה מפוררת
1 חלמון
מעט חלב להרטבת הבצק במידה ויבש
1 כפית אבקת אפייה
ביצה לבירוש
גבינת פרמג'ן מפוררת לפיזור
קצח ושומשום לפי הטעם

אופן הכנה:
מערבבים חמאה, קמח, מלח, גבינה צהובה, חלמון ומעט חלב לבצק אחיד.
מרדדים לעלה בעובי 1.1/2 ס"מ. מסמנים ריבועים וחותכים.
מושכים בביצה טרופה ומפזרים גבינה, קצח ושומשום לפי הטעם.
אופים בחום 180 מעלות למשך כ- 25 דקות עד להשחמת הגבינה.
עוגיות אלו טעימות כאשר התיישנו יום אחד בכלי סגור ולצד יין משובח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר