ריבת ורדים

חצי ק"ג של עלי כותרת שטופים ומיובשים.2 ק"ג סוכר2 כוסות מיםמיץ מחצי לימון1 כפית ג'לי מומס (למי שאוהב ריבות סמיכות)אופן הכנהמערבבים את עלי הכותרת עם חצי ק"ג סוכר ומשאירים בכלי מכוסה ליום אחד, מנערים מספר פעמים ביום.מעבירים את התערובת לסיר עם שארית הסוכר ומוסיפים את המים (והג'לי).מבשלים על אש קטנה עד שהסוכר נמס כולו, מגבירים את האש ומרתיחים במשך 10 דקות או עד שמקבלים עיסה נוזלית סמיכה.גם בפירות הורדים לאחר הפריחה – טריים או מיובשים- ניתן להשתמש לחליטת תה.

חצי ק"ג של עלי כותרת שטופים ומיובשים.
2 ק"ג סוכר
2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון
1 כפית ג'לי מומס (למי שאוהב ריבות סמיכות)

אופן הכנה
מערבבים את עלי הכותרת עם חצי ק"ג סוכר ומשאירים בכלי מכוסה ליום אחד, מנערים מספר פעמים ביום.

מעבירים את התערובת לסיר עם שארית הסוכר ומוסיפים את המים (והג'לי).

מבשלים על אש קטנה עד שהסוכר נמס כולו, מגבירים את האש ומרתיחים במשך 10 דקות או עד שמקבלים עיסה נוזלית סמיכה.

גם בפירות הורדים לאחר הפריחה – טריים או מיובשים- ניתן להשתמש לחליטת תה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר