fbpx

ריבת סלק אדום

1 קילו סלק אדום1 קילו סוכר2 מקלות קינמון1 לימוןחצי כוס מיםאופן ההכנהמקלפים את הסלק מקליפתו הראשונית וחותכים לצועות קטנות. שמים בסיר ומוסיפים קילו סוכר, מקלות קינמון ואת המים. מביאים לרתיחה ראשונית על אש גבוהה כ- 25 דקות.מוסיפים את הלימון שלם כפישהוא לתוך הסיר ומנמיכים את הלהבה לאש קטנה.מביאים לרתיחה נוספת ומשאירים על הגז למשך 40 דקות נוספות. לאחר מכן מניחים בצד ומצננים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

1 קילו סלק אדום
1 קילו סוכר
2 מקלות קינמון
1 לימון
חצי כוס מים

אופן ההכנה
מקלפים את הסלק מקליפתו הראשונית וחותכים לצועות קטנות.

שמים בסיר ומוסיפים קילו סוכר, מקלות קינמון ואת המים.

מביאים לרתיחה ראשונית על אש גבוהה כ- 25 דקות.

מוסיפים את הלימון שלם כפישהוא לתוך הסיר ומנמיכים את הלהבה לאש קטנה.

מביאים לרתיחה נוספת ומשאירים על הגז למשך 40 דקות נוספות.

לאחר מכן מניחים בצד ומצננים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר