ריבת סלק אדום

1 קילו סלק אדום1 קילו סוכר2 מקלות קינמון1 לימוןחצי כוס מיםאופן ההכנהמקלפים את הסלק מקליפתו הראשונית וחותכים לצועות קטנות. שמים בסיר ומוסיפים קילו סוכר, מקלות קינמון ואת המים. מביאים לרתיחה ראשונית על אש גבוהה כ- 25 דקות.מוסיפים את הלימון שלם כפישהוא לתוך הסיר ומנמיכים את הלהבה לאש קטנה.מביאים לרתיחה נוספת ומשאירים על הגז למשך 40 דקות נוספות. לאחר מכן מניחים בצד ומצננים.

1 קילו סלק אדום
1 קילו סוכר
2 מקלות קינמון
1 לימון
חצי כוס מים

אופן ההכנה
מקלפים את הסלק מקליפתו הראשונית וחותכים לצועות קטנות.

שמים בסיר ומוסיפים קילו סוכר, מקלות קינמון ואת המים.

מביאים לרתיחה ראשונית על אש גבוהה כ- 25 דקות.

מוסיפים את הלימון שלם כפישהוא לתוך הסיר ומנמיכים את הלהבה לאש קטנה.

מביאים לרתיחה נוספת ומשאירים על הגז למשך 40 דקות נוספות.

לאחר מכן מניחים בצד ומצננים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר