ריבת קיווי

1 קילו קיווי1 קילו סוכר2 מקלות קינמון1 למוןחצי כוס מיםאופן ההכנהמקלפים את הקיווי וחותכים לפרוסות. שמים בסיר ומוסיפים קילו סוכר, מקלות קינמון ומים. מביאים לרתיחה ראשונית על אש גבוה כ- 25 דקות. מוסיפים את הלימון שלם כפי שהוא לתוך הסיר. מנמיכים את האש, מביאים לרתיחה נוספת משאירים על הגז למשך 40 דקות נוספות. לאחר מכן מניחים בצד לצינון.

1 קילו קיווי
1 קילו סוכר
2 מקלות קינמון
1 למון
חצי כוס מים

אופן ההכנה
מקלפים את הקיווי וחותכים לפרוסות.

שמים בסיר ומוסיפים קילו סוכר, מקלות קינמון ומים.

מביאים לרתיחה ראשונית על אש גבוה כ- 25 דקות. מוסיפים את הלימון שלם כפי שהוא לתוך הסיר.

מנמיכים את האש, מביאים לרתיחה נוספת משאירים על הגז למשך 40 דקות נוספות.

לאחר מכן מניחים בצד לצינון.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר