ריבת שזיפים פובידל

 

רכיבים:
1 ק"ג שזיפים שגיב
400 ג' סוכר
מיץ מלימון אחד
אפשרות לתוספת טעם – מקל קינמון

אופן ההכנה:
שוטפים, חותכים לחצאים את השזיפים ומוציאים את החרצנים.
שמים בסיר יחד עם הסוכר ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה, משאירים על אש קטנה לעוד כ-40 דקות.
לאחר הבישול, מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
מעבירים לצנצנת מעוקרת ומאחסנים במקרר כשבועיים.

את מוצרי החברה ניתן להשיג במרכז קיצ'נאייד במתחם מלון מנדרין (מעל חוף הצוק) בצומת גלילות, ובחנויות המתמחות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה