רכיבים:
1 ק"ג שזיפים שגיב
400 ג' סוכר
מיץ מלימון אחד
אפשרות לתוספת טעם – מקל קינמון
אופן ההכנה:
שוטפים, חותכים לחצאים את השזיפים ומוציאים את החרצנים.
שמים בסיר יחד עם הסוכר ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה, משאירים על אש קטנה לעוד כ-40 דקות.
לאחר הבישול, מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
מעבירים לצנצנת מעוקרת ומאחסנים במקרר כשבועיים.
את מוצרי החברה ניתן להשיג במרכז קיצ'נאייד במתחם מלון מנדרין (מעל חוף הצוק) בצומת גלילות, ובחנויות המתמחות.