ריגוטיני טונה וצלפים

רכיבים:חבילת פסטה ריגטוני 300 גרם טונה בשמן זית150 גרם זיתים ירוקים50 גרם צלפים2 שיני שום קצוץ5 עלי בזיליקוםרוטב עגבניות בזיליקום של ברילה4 כפות שמן זיתמלחפלפל אופן הכנה:מטגנים בשמן זית את השום, זיתים פרוסים וצלפים חתוכים לחצאים.מוסיפים את רוטב העגבניות.פותחים קופסת טונה ושופכים את השמן.מוסיפים את הטונה לתוך הרוטב בכדי שהטעמים יספגו.מתבלים באורגנו, מלח, פלפל (יש מליחות בצלפים, יש להיזהר עם המלח ששמים שלא יהיה מלוח מדי).מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.מערבבים את הפסטה עם הרוטב.מקשטים את הפסטה עם מספר עלי בזיליקום למעלה.

רכיבים:
חבילת פסטה ריגטוני 
300 גרם טונה בשמן זית
150 גרם זיתים ירוקים
50 גרם צלפים
2 שיני שום קצוץ
5 עלי בזיליקום
רוטב עגבניות בזיליקום של ברילה
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל

אופן הכנה:
מטגנים בשמן זית את השום, זיתים פרוסים וצלפים חתוכים לחצאים.
מוסיפים את רוטב העגבניות.
פותחים קופסת טונה ושופכים את השמן.
מוסיפים את הטונה לתוך הרוטב בכדי שהטעמים יספגו.
מתבלים באורגנו, מלח, פלפל (יש מליחות בצלפים, יש להיזהר עם המלח ששמים שלא יהיה מלוח מדי).
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מערבבים את הפסטה עם הרוטב.
מקשטים את הפסטה עם מספר עלי בזיליקום למעלה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר