ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות

מתכון של רחלי קרוט עבור מותג ברילה לקראת חג השבועות

מבשלים על אש קטנה עד שהפתיתים רכים. מוסיפים 1/2 כוס גבינת פרמזן ומערבבים היטב עד שנמסה. צילום אסף אמברם
מבשלים על אש קטנה עד שהפתיתים רכים. מוסיפים 1/2 כוס גבינת פרמזן ומערבבים היטב עד שנמסה. צילום אסף אמברם

מצרכים ל-8 מנות

1 בצל לבן, קלוף
2 כפות חמאה
2 כפות שמן זית
2 זוקיני ירוקים או קישואים
3/4 כוס אפונה עדינה, מופשרת
1 ו-1/2 כוסות פסטה קטנה כמו סטלינה (צורת כוכבים) של ברילה
3 כוסות מים רותחים או ציר ירקות רותח
1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק
מלח ופלפל שחור

להגשה

גבינת פרמזן מגורדת דק

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.
בסיר רחב ממיסים חמאה ושמן זית ומטגנים את הבצל עד ריכוך.
חותכים את הקישואים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומוסיפים.

מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 5 דקות.
מוסיפים פסטה כוכבים, אפונה עדינה וציר ירקות רותח או מים רותחים, ומערבבים.
מבשלים על אש קטנה עד שהפתיתים רכים.
מוסיפים 1/2 כוס גבינת פרמזן ומערבבים היטב עד שנמסה.

הגשה

מעבירים לקערת הגשה. מגרדים מעל גבינת פרמזן ומגישים חם.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה