ריזוטו

 

ל- 5 מנות/סועדים

חומרים:
2 בצלים קצוצים דק
2 כוסות אורז
1.5 כוסות יין
3.5 כוסות מים רותחים
200 גר' פטריות פורצ'יני
200 גר' תאנים
100 גר' חמאה
100 גר' פרמז'ן
תיבול בסיסי
מעט שום כתוש


אופן ההכנה:
(בסיר ברזל בעל כיסוי המתאים לתנור)
מאדים בצל ושום בחמאה
מוסיפים אורז – 2 דקות
מוסיפים מילוי ותיבול בסיסי
מוסיפים יין ומצמצמים
מוסיפים מים – מרתיחים
בתנור ל- 40 דקות, ב– 180 מעלות
להוסיף עם ההוצאה חופן פיקורינו – ולערבב במזלג



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה