רעיון לשבועות: יינות רימונים עם גבינות

לקראת חג השבועות מציעים ביקב רימון מכרם בן זימרה שבגליל העליון, את יינות הרימונים שלהם כשילוב מקורי עם מגוון הגבינות שמציפות אותנו לרגל החג.

יין רימונים יבש blue label עם גבינת עיזים
את היין היבש של היקב blue label, ממליצים לשלב עם מגוון גבינות העיזים הקיימות בשוק. "משפחת גבינות העיזים רחבה ומרתקת ומתאפיינת בטעם ובריח מיוחדים במינם", מסביר אבי נחמיאס, מנכ"ל היקב. "רוב הגבינות הישראליות המשובחות עשויות מחלב עיזים, ועל כן השידוך הקלאסי לגבינות עיזים צעירות הוא היין היבש החומצי והרענן".
יין הרימונים היבש מסדרת blue label עשוי על טהרת הרימון אשר נקטף בעת הגעתו לרמת הבשלה מקסימלית. 12 חודשי התיישנות בחביות עץ אלון העניקו ליין עומק, רכות וחמיצות אופיינית.
להגיש בטמפרטורה של 18-22 מעלות.
מחיר מומלץ לצרכן 85-95 ₪.

יין רימונים קינוח black label עם גבינת סטילטון
לאניני הטעם המבקשים אחר שילוב קלאסי נוסף באותו הסגנון, ממליצים ביקב על שילובה של גבינת הסטילטון (גבינה אנגלית עבשה) עם יין הקינוח המתוק מסדרת black label.
השידוך בין טעמו המתקתק של יין הקינוח עם טעמה החריף והדומיננטי של הגבינה, הופך לשילוב מעניין לחובבי היין והגבינות.
יין הרימונים black label מתיישן במשך 10 חודשים בחביות מעץ אלון צרפתי, המעניקות לו עומק רכות והרמוניה.
היין זכה לאחרונה בתואר "המוצר האלכוהולי הכשר החדש הטוב ביותר לשנת 2007" בפסטיבל המוצרים הכשרים הגדול בעולם שנערך בניו יורק.
להגיש קר.
מחיר מומלץ לצרכן 75-85 ₪.

יין רימונים בסגנון Port עם גבינה כחולה (רוקפור, blue cheese)
את היין בסגנון port של יקב רימון, ממליצים ביקב לשלב עם טעמה העז והמלוח של הגבינה הכחולה (רוקפור). המליחות של הגבינות והמתיקות של היין משלימים זה את זה, ומשפרים הן את טעמו של היין והן את טעמן של הגבינות.
להגיש מצונן קלות בטמפרטורה של 14-16 מעלות.
מחיר מומלץ לצרכן 110-130 ₪.

את יינות הרימונים של יקב רימון ניתן להשיג בחנויות היין המובחרות, רשת טיב טעם, מעדניות, ובמיטב המסעדות ובוטיקי השוקולד בכל רחבי הארץ.


יקב רימון
כרם בן זמרה (מול א.ת. דלתון)
טל. 04-6822325
www.rimonwinery.com






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה