רצועות אנטרקוט בתיבולים פלפלים אדומים

 

מצרכים להכנת מנה זוגית:
500 גרם נתח אנטרקוט בקר מיושן
תיבולים פלפלים אדומים של "קסם המדבר"
3 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
ענף טימין טרי

אופן ההכנה:
פורסים את נתח הבשר לרצועות בעובי של כ- 2 ס"מ.
מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס.
מחממים במחבת עם שמן זית 3 כפות תיבולים פלפלים אדומים.
מוסיפים את רצועות הבשר ומקפיצים במשך 3-4 דקות.
מקפידים שרצועות האנטרקוט יכוסו בתיבולים פלפלים אדומים מכל הצדדים.
מעבירים לצלחת הגשה, ומקשטים בענף טימין טרי.


לפרטים: אתר "קסם המדבר" www.desertmagic.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה