רצועות בקר מוקפצות עם אטריות אורז

מותג מאסטר שף מציע מתכון כשר לפסח למוקפץ תאילנדי שמעורר געגועים לחופים הרחוקים

מוקפץ תאילנדי שמעורר געגועים לחופים הרחוקים
מוקפץ תאילנדי שמעורר געגועים לחופים הרחוקים. צילום אפיק גבאי

רכיבים

1/2 חבילת אטריות אורז כמו של מאסטר שף

4 כפות שמן קנולה

2 שיני שום קצוצות

1 כוס בצל ירוק קצוץ (כ- 3 בצלים ירוקים קצוצים)

300 גרם רצועות בקר דקות (אפשר שניצל עגל או סינטה)

חצי כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

חצי כפית זנגביל

4 כפות טריאקי

3 כפות רוטב סויה

3 כפות סרירצ'ה כמו של מאסטר שף

רבע כוס מים

200 גרם שעועית ירוקה עדינה חלוטה

2 כפות שומשום קלוי

רבע כוס בוטנים קלויים קצוצים

מערבבים הכל ומגישים עם שומשום קלוי מעל, ובוטנים
מערבבים הכל ומגישים עם שומשום קלוי מעל, ובוטנים. צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

חולטים במים רותחים את אטריות האורז ומסננים.

מניחים בווק או מחבת שמן קנולה, בצל ירוק ושום.

מערבבים ומוסיפים את רצועות הבקר, המלח, הפלפל והזנגביל.

מערבבים ומוסיפים את רוטב הטריאקי, הסויה והסרירצ'ה.

מוסיפים רבע כוס מים ואת השעועית הירוקה.

מביאים לרתיחה ומוסיפים את האטריות.

מערבבים הכל ומגישים עם שומשום קלוי מעל, ובוטנים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה