רצועות זוקיני קלויות במלית גבינות

מתכון בהשראת תרסיס השמן בטעם חמאה של PAMמתוך ספרון המתכונים שכתב ישראל אהרוני ל-PAMמצרכים:תרסיס "PAM בטעם חמאה"3 זוקיני טריים150 גר' גבינת ריקוטה טרייה100 גר' גבינת פרמז'ן מגורדת דק3 כפות צנוברים3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק1 כף עלי בזיליקום קצוציםמלח, פלפל שחור טחון טריאופן ההכנה:- פורסים את הזוקיני לאורכם, לפרוסות דקות.- מתיזים על פרוסות הזוקיני מתרסיס "PAM בטעם חמאה", ממליחים ומפלפלים מעט.- מתיזים "PAM בטעם חמאה" על מחבת פסים מחורצת ומחממים אותה עד שמתחילה להעלות עשן. מניחים את הזוקיני הפרוסים על המחבת החמה וקולים כשתי דקות מכל צד. מקררים מעט.- מערבבים את הגבינות עם התבלינים והצנוברים ומכינים מהתערובת כדורים קטנים. – כורכים סביב כל כדור רצועת זוקיני, ומניחים את הרצועות המלופפות עומדות בתבנית אפיה.-מתיזים מעט מתרסיס "PAM בטעם חמאה" מעל לכל, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך עשר דקות.

מתכון בהשראת תרסיס השמן בטעם חמאה של PAM
מתוך ספרון המתכונים שכתב ישראל אהרוני ל-PAM

מצרכים:
תרסיס "PAM בטעם חמאה"
3 זוקיני טריים
150 גר' גבינת ריקוטה טרייה
100 גר' גבינת פרמז'ן מגורדת דק
3 כפות צנוברים
3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
1 כף עלי בזיליקום קצוצים
מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:
– פורסים את הזוקיני לאורכם, לפרוסות דקות.
– מתיזים על פרוסות הזוקיני מתרסיס "PAM בטעם חמאה", ממליחים ומפלפלים מעט.
– מתיזים "PAM בטעם חמאה" על מחבת פסים מחורצת ומחממים אותה עד שמתחילה להעלות עשן. מניחים את הזוקיני הפרוסים על המחבת החמה וקולים כשתי דקות מכל צד. מקררים מעט.
– מערבבים את הגבינות עם התבלינים והצנוברים ומכינים מהתערובת כדורים קטנים.
– כורכים סביב כל כדור רצועת זוקיני, ומניחים את הרצועות המלופפות עומדות בתבנית אפיה.
-מתיזים מעט מתרסיס "PAM בטעם חמאה" מעל לכל, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך עשר דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר