לקראת יום הבסטיליה, יום העצמאות הצרפתי אותו חוגגים ב- 14 ביולי, תתקיים בערב
הקודם, 13 ביולי,ארוחת ערב חגיגית ב מסעדת הקומה ה-11 של מלון קראון פלזה תל אביב במגדלי עזריאלי.
רק לקוראי אכול ושאטו: ארוחה זוגית מלאה ב- 400 ש"ח בערב זה לרגל יום העצמאות הצרפתי בקומה ה- 11.
לקבלת המחיר המיוחד התקשרו לשף אלון גונן, 054-3200033
הקומה ה- 11 המסעדה תהפוך לערב אחד למסעדה צרפתית, והיינות של יקב ברבדו כרמי יוסף, ימלאו תפקיד חשוב באירוע.
ארוחת השף בסגנון ביסטרו קלאסי של שף אייל רוזנברג ושף אלון גונן, תתחיל באפריטיף מרענן של קיר רויאל ופירות יער, ותמשיך עם מגוון מנות ראשונות, עיקריות וקינוח – ועל פי הניסיון מארוחות שף קודמות של השניים, האוכל יהיה מצוין, והוא ילווה עם יינות יקב "כרמי יוסף BRAVDO".
בתפריט: אפריטיף של מלון עם פרושוטו, בגט קלוי עם סלמון מעושן.
בין המנות הראשונות – כבד אווז צרוב על תאנים טריות וארוגולה.
בין המנות העיקריות – פילה בקר לצד שבבי תפוח אדמה, ארטישוק צלוי ופטה כבד אווז.
לבסוף: קינוח שיוגש עם תירוש של רגע לפני הבציר, מחוזק בברנדי – טארט טאטן ומוס שוקולד.
פרופסור עודד שוסיוב, יינן ומבעלי היקב, יטעים ויסביר על יינות היקב. היינות שיוצעו לטעימה: מרלו BRAVDO 2009, שיראז BRAVDO 2009, קופאז' BRAVDO.
יום רביעי 13.7.11, אפריטיף ב- 20.00, ארוחת הערב תחל ב- 20.30
להזמנת מקומות: 03-7774067
מחיר לסועד: 290 ₪. מחיר מיוחד לחבר מועדון של יקב כרמי יוסף ברבדו: 260 ₪
רק לקוראי אכול ושאטו: ארוחה זוגית מלאה ב- 400 ש"ח בערב זה.
לקבלת המחיר המיוחד התקשרו לשף אלון גונן, 054-3200033
מסעדת הקומה ה-11
מלון קראון פלזה סיטי סנטר, מגדלי עזריאלי, תל אביב





