רשת המשביר לצרכן נותנת טיפים ועצות לעיצוב שולחן טרנדי לשבועות

חג השבועות ממש עוד שלושה ימים, ולמען המארחים בחג מציעה רניה גבריאל, מנהלת תחום עיצוב ומיצוב ברשת "המשביר לצרכן", טיפים לעריכת שולחן החגף

חג השבועות ,שלא כמו חגים אחרים (פסח או ראש השנה), מתאפיין בקלילות אביבית, הן בגלל מאכלי הגבינות שמקובל להגיש בחג, והן בגלל הצבעוניות המסורתית שלו.

את שולחן חג השבועות מומלץ לעצב בצבעוניות לבנה, חגיגית, המשדרת טוהר, רוגע ויופי. מומלץ ביותר להשתמש בבסיס של מפה לבנה וכלים לבנים, ואליהם לצרף נגיעות של ירוק ,המזכירות את הטבע. ניתן להשתמש בתחתיות ובמפיות ירוקות, ואפילו לנקד את השולחן בעלעלים ירוקים.

רצוי מאוד להוסיף לשולחן פרחים, שכן אנו בסימן האביב, ניתן לעצב זרים קטנים אישיים, אפילו בתוך כוסות – זר לכל סועד.

במרכז השולחן כדאי להניח מגש גדול ועליו לסדר גבינות בשילוב פירות צבעוניים, גם יפה וגם טעים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה