רשת הסושיה מתמתגת מחדש: הסושיה – בית אוכל אסייתי

רשת הסושיה מונה 9 סניפים ברחבי הארץ, ובשנתיים הקרובות מתעתדת לפתוח 10 סניפים חדשים. סניפי הרשת צפויים להפוך בהדרגה למסעדות בשירות מלצרים מלא, באווירה נעימה ותפריט אוכל המוגש מהר יחסית ובמחירים נוחים

הסושיה, רשת הפאסט סושי, עוברת לקטגוריה של קז'ואל דייניג ויוצאת במהלך של מיתוג ועיצוב מחדש של סניפי הרשת תחת הלוגו: "הסושיה – בית אוכל אסייתי". בימים אלה נחנך סניף הדגל של הסושיה ברחוב אבן גבירול בתל אביב, אשר שופץ ועוצב בהתאם. רשת הסושיה מונה 9 סניפים ברחבי הארץ, ובשנתיים הקרובות מתעתדת לפתוח 10 סניפים חדשים.

במסגרת יצירת חוויית ה- Casual Dining בתחום המטבח האסייתי, הושם דגש על תפריט מגוון הכולל מנות חדשות כמו שרימפס מצופה בפצפוצי אורז ובוטנים בקרם וואסבי, מרק ראמן, ומבחר מנות נודלס ואורז חמות. במקביל כולל התפריט מספר מצומצם של הרכבי סושי ספיישל וקומבינציות מומלצות, לצד האפשרות לסושי בהרכבה עצמית.
סניפי הרשת צפויים להפוך בהדרגה למסעדות בשירות מלצרים מלא, באווירה נעימה ותפריט אוכל המוגש מהר יחסית ובמחירים נוחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר