שבוע הגורמה מוסיף גורמה לייט

שבוע הגורמה, שבוע המסעדות של ישראל, חוזר בין התאריכים 4-10 במרץ תתקיים החגיגה הקולינארית הגדולה שתכלול למעלה מ-80 מסעדות בכל רחבי הארץ.

במהלך השבוע שיתקיים בין התאריכים 4-10 במרץ יגישו המסעדות את מיטב המנות בתפריט הכולל ראשונה, עיקרית ואחרונה בעלות של 79 שקל. לצד המנות שמוגשות בשאר ימות השנה יבנו המסעדות "תפריט גורמה בריאות" במחיר זהה, כחלק מטרנד הבריאות העולמי שהופך נפוץ גם בארץ.

לדברי רותם דאובר, מייסד הפסטיבל: "שבוע הגורמה שומר על מקומו כחלוץ וכמוביל בתחומו ומתעדכן בהתאם למגמות המעודכנות ביותר של קהל הסועדים, השפים והקולינאריה העולמית. המודעות ההולכת וגוברת למזון בריא וטעים מהווה חלק מאורח החיים המודרני ולכן נספק במקביל לחגיגה הקולינארית השנתית אופציה אלטנטיבית וטעימה לא פחות, לאילו שרוצים לשמור על המשקל ולא רק על הכיס".

שבוע הגורמה, שהפך למוסד ומתקיים זו השנה החמישית ברציפות, התחבב על הסועד הישראלי וזוכה כל פעם מחדש להצלחה מרשימה. שבוע הגורמה מבוסס על פרויקט דומה שמתקיים פעמיים בשנה בקרב המסעדות המובילות בניו יורק, ומציע לחובב האוכל המקומי לטעום מטבח ישראלי מקורי, המבוסס על מיטב חומרי הגלם העונתיים, במיטב המסעדות בכל רחבי הארץ.

לפרטים נוספים ולרשימה המלאה, ניתן לגלוש לאתר הפסטיבל באתר המסעדות של ישראל בכתובת www.rest.co.il/g7.

בין המסעדות המשתתפות:
מרתה (תל אביב), לילית (תל אביב), עד העצם (הרצליה), om (הוד השרון) ,פורלין (תל אביב), מטרו (כפר סבא), סנטה פה (תל אביב/אילת), הלנה בנמל (קיסריה), גולף ביסטרו & בר (קיסריה), וויט הול (תל אביב/ הרצליה) , אודאון (תל אביב, הרצליה), ליברה (תל אביב), תהל (תל אביב), רוסו (רמת ישי), תישרין (נצרת), ננצו'קה (תל אביב), סנטה פה (תל אביב), C (הרצלייה פיתוח), מיקה (תל אביב), אושן בר פירות ים (הרצליה פיתוח), ברוהאוס (תל אביב), דגים 206 (תל אביב) חסילון (הרצלייה), פסטיס (תל אביב), ננוצ'קה (תל אביב), פוייקה (תל אביב) ועוד רבות אחרות.

שבוע הגורמה נערך בחסות עיתון מעריב, טלטל יזמות ואתר המסעדות REST.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה