חומרים ל- 20 שבלולים:
בצק עלים קפוא של מעדנות
5 כפות זיתים שחורים חתוכים
150 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
1 רוטב פיצה של "פריניר"
אופן ההכנה:
מפשירים בצק עלים למשך לילה במקרר ופותחים על משטח עבודה.
על הבצק להיות באורך של 30 ס"מ ורוחב של 30 ס"מ.
יוצקים את רוטב העגבניות על גבי הבצק ומפזרים את הזיתים על גבי הרוטב.
מפזרים גם את גבינת המוצרלה המגורדת.
מתחילים בתהליך הגלגול.
מגלגלים את הבצק עד לקבלת צורת "צינור" באורך 30 ס"מ.
חותכים חתיכות בעובי של 2 ס"מ.
מרפדים מגש אפייה בנייר פרגמנט.
מניחים מעליו את השבלולים שהכנו.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות למשך 15 דקות, או עד שהבצק הופך זהוב ופריך.