fbpx

שוקולטה עם ציפורן והל

חומרים250 סמ"ק שמנת מתוקה250 סמ"ק חלב2 מסמרי ציפורן4 תרמילי הל חצויים400 גרם שוקולדאופן ההכנה1. שמים בסיר, שמנת,חלב, ציפורן והל.2. מביאים את כל המרכיבים עד לסף רתיחה.3. מסננים לקערה ומוסיפים את השוקולד.טורפים היטב.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
250 סמ"ק שמנת מתוקה
250 סמ"ק חלב
2 מסמרי ציפורן
4 תרמילי הל חצויים
400 גרם שוקולד

אופן ההכנה
1. שמים בסיר, שמנת,חלב, ציפורן והל.

2. מביאים את כל המרכיבים עד לסף רתיחה.

3. מסננים לקערה ומוסיפים את השוקולד.

טורפים היטב.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר