שוקונגו בפויקה זוגי

 

מצרכים ל-2 סועדים:
2 ביצים
100 גר' שוקולד מריר 70% קקאו לפחות
50 גר' חמאה
20 גר' סוכר

אופן ההכנה:
את השוקולד ממיסים ביחד עם החמאה על בן מארי עד שהעיסה אחידה וחלקה
במקביל, מקציפים את הביצים (החלמון והחלבון) ביחד עם הסוכר
לאחר שהביצים יציבות והשוקולד מומס אבל לא רותח, מקפלים את השוקולד בעדינות ובהדרגה יחד עם הביצים.
יוצקים את התערובת לפויקה קטן (רבע) ומכניסים לפויקה מס' 3 עם מכסה פתוח (של הקטן).
את הפויקה הגדול מכסים ואופים מעל המדורה או הכיריים במטבח– במשך 12 דקות
ניתן להשאיר את התערובת במקרר ולאפות רק לפני האכילה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה