שוקו ומרשמלו

חברת כרמית מציעה מתכון מתוק חם מהנה וקל להכנה לימי החורף הקרים

לאחר ההרתחה מכניסים לתערובת את השוקולד והקקאו ומסננים. צילום תמר גולן
לאחר ההרתחה מכניסים לתערובת את השוקולד והקקאו ומסננים. צילום תמר גולן

רכיבים ל-6-4 מנות

1 ו- 1/2  כוסות חלב

1 ו- 3/4 כוסות שמנת מתוקה 32%

445 גרם שוקולד מריר כמו של כרמית

1   כף קקאו

מרשמלו (ניתן לשלב מכל טעמי מרשמלו המוצעים)

משולשי שוקולד כמו אגו לקישוט

 אופן ההכנה

מרתיחים את החלב ואת השמנת המתוקה.

לאחר ההרתחה מכניסים לתערובת את השוקולד והקקאו ומסננים.

מניחים בתחתית הספל מרשמלו.

יוצקים עליו את הנוזל החם, ממתינים דקה ומערבבים.

מקשטים במרשמלו ושברי שוקולד אם רוצים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה