שוקו חם מקסיקני

חומרים2 כוסות מים1 פלפל צלי חצוי1 חלב 3 אחוז (ליטר)1 מקל וניל חצוי1 מקל קינמון220 גרם שוקולד מריר 70 גרם סוכר2 כפות גדושות אבקת קקאואופן הכנהמבשלים את המים + הצ'ילי ומצמצמים לכוס אחת. שומרים בצד.מביאים לרתיחה את החלב, מוסיפים וניל, קינמון, סוכר, קקאו.מוסיפים את השוקולד המריר, ומבשלים ברתיחה עדינה מספר דקות.מוסיפים את מי הצ'ילי לפי הטעם ומגישים עם מקל קינמון חצוי.

חומרים
2 כוסות מים
1 פלפל צלי חצוי
1 חלב 3 אחוז (ליטר)
1 מקל וניל חצוי
1 מקל קינמון
220 גרם שוקולד מריר 70%
50 גרם סוכר
2 כפות גדושות אבקת קקאו

אופן הכנה
מבשלים את המים + הצ'ילי ומצמצמים לכוס אחת. שומרים בצד.

מביאים לרתיחה את החלב, מוסיפים וניל, קינמון, סוכר, קקאו.

מוסיפים את השוקולד המריר, ומבשלים ברתיחה עדינה מספר דקות.

מוסיפים את מי הצ'ילי לפי הטעם ומגישים עם מקל קינמון חצוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר