שוקו חם מקסיקני

 

חומרים
2 כוסות מים
1 פלפל צלי חצוי
1 חלב 3 אחוז (ליטר)
1 מקל וניל חצוי
1 מקל קינמון
220 גרם שוקולד מריר 70%
50 גרם סוכר
2 כפות גדושות אבקת קקאו

אופן הכנה
מבשלים את המים + הצ'ילי ומצמצמים לכוס אחת. שומרים בצד.

מביאים לרתיחה את החלב, מוסיפים וניל, קינמון, סוכר, קקאו.

מוסיפים את השוקולד המריר, ומבשלים ברתיחה עדינה מספר דקות.

מוסיפים את מי הצ'ילי לפי הטעם ומגישים עם מקל קינמון חצוי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה