fbpx

שוקו מאניה

מרכיביםכפית וחצי שוקו40 מ"ל אמרטו די סורנו60 מ"ל אייריש קרים מילוודחלב מוקצףאופן הכנהמערבבים שוקו ואמרטו לעיסה מוזגים לכוס מרטיני מציפים מעל אייריש קרים ומעל מניחים שכבה של קצף חלב.מעטרים באבקת שוקו.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים
כפית וחצי שוקו
40 מ"ל אמרטו די סורנו
60 מ"ל אייריש קרים מילווד
חלב מוקצף

אופן הכנה
מערבבים שוקו ואמרטו לעיסה מוזגים לכוס מרטיני מציפים מעל אייריש קרים ומעל מניחים שכבה של קצף חלב.

מעטרים באבקת שוקו.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר