שוקי עוף בדבש ופירי פירי עם רימונים

 

מצרכים לארבע מנות
8 שוקי עוף טריים
2 כפות שמן זית

לרוטב
חצי כוס דבש
4 שיני שום קצוצות
2 ס”מ ג’ינג’ר קצוץ
2 כפות סירופ ברנדין
1 גבעול קטן רוזמרין קצוץ
2 כפות רוטב פירי פירי של ננדוס

להגשה
1 כוס גרעיני רימונים

אופן ההכנה
1. מניחים את שוקי העוף בתבנית, מורחים בשמן זית מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים בחום של 180 למשך 40 דקות.

2. מוצאים את התבנית ושופכים את הנוזלים שהצטברו מוסיפים את כל חומרי הרוטב ומערבבים היטב.

3. מכוונים את התנור למצב גריל למשך 10 דקות נוספות עד להשחמה.

4. בעת ההגשה מפזרים גרעיני רימונים על המנה.
















היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה