fbpx

שוקי עוף במרינדת סויה ודבש עם רימונים

חומרים ל- 4 סועדים:4 שוקי עוף2 כפות דבש2 כפות סויה 1 כפית פפריקה מעושנתקורט פלפל שחור1 שן שום כתוש2 גבעולי סלרי חתוך לקוביותרימון אחד שהוצאנו ממנו את הגרגרים2 עלי טימיןאופן ההכנה :בתוך סיר קטן מחממים את הדבש עד להיווצרות נוזל.מורידים מהאש.מוסיפים את הסויה, שום, פפריקה ועלי טימין.מערבבים היטב עד להיווצרות מרינדה אחידה .מניחים את השוקיים בתוך תבנית.מורחים במרינדת הדבש והסויה.מוסיפים את גבעולי הסלרי.אופים בתנור בחום של 180 מעלות לפרק זמן של 45 דקות.אופן הגשה: מניחים את השוקיים בצלחת הגשה.שופכים מלמעלה את גרגרי הרימון.מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים של מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 4 סועדים:
4 שוקי עוף
2 כפות דבש
2 כפות סויה
1 כפית פפריקה מעושנת
קורט פלפל שחור
1 שן שום כתוש
2 גבעולי סלרי חתוך לקוביות
רימון אחד שהוצאנו ממנו את הגרגרים
2 עלי טימין

אופן ההכנה :
בתוך סיר קטן מחממים את הדבש עד להיווצרות נוזל.
מורידים מהאש.
מוסיפים את הסויה, שום, פפריקה ועלי טימין.
מערבבים היטב עד להיווצרות מרינדה אחידה .
מניחים את השוקיים בתוך תבנית.
מורחים במרינדת הדבש והסויה.
מוסיפים את גבעולי הסלרי.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות לפרק זמן של 45 דקות.

אופן הגשה:
מניחים את השוקיים בצלחת הגשה.
שופכים מלמעלה את גרגרי הרימון.

מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים של מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר