שוקי עוף בפירורים בסוד התיבול שום ופטרוזיליה ובסוד התיבול פיטריות ואגוז מוסקט

חומרים ל- 10-12 יחידות12-10 יחידות שוקיים, ירכיים וכד' (ללא עור)חומרי השריה1 כף חרדל1 כפית סוד התיבול פיטריות ואגוז מוסקט3 כפיות סוד התיבול שום ופטרוזיליה2 כפות יין לבן יבש3 כפות שמן זיתאחת וחצי עד שתיים כוסות פירורית זהב של "אסם"כרבע כוס שומשוםאופן ההכנה1. מערבבים את חומרי ההשריה, מורחים היטב העוף ומשרים לכשעתיים, או למשך הלילה.2. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה כ- 200 מעלות.3. מערבבים את פירורי הלחם בשומשום, ומצפים את נתחי העוף היטב מכל צד.4. מניחים בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה, אופים בתנור מחומם עד שאפוי וזהוב כ- 45 דקות. אפשר לבזוק פירורי מרגרינה על העוף תוך כדי אפייה.5. מגישים עם תוספת פחמימות או סלט ירוק.

חומרים ל- 10-12 יחידות
12-10 יחידות שוקיים, ירכיים וכד' (ללא עור)
חומרי השריה
1 כף חרדל
1 כפית סוד התיבול פיטריות ואגוז מוסקט
3 כפיות סוד התיבול שום ופטרוזיליה
2 כפות יין לבן יבש
3 כפות שמן זית
אחת וחצי עד שתיים כוסות פירורית זהב של "אסם"
כרבע כוס שומשום

אופן ההכנה
1. מערבבים את חומרי ההשריה, מורחים היטב העוף ומשרים לכשעתיים, או למשך הלילה.

2. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה כ- 200 מעלות.

3. מערבבים את פירורי הלחם בשומשום, ומצפים את נתחי העוף היטב מכל צד.

4. מניחים בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה, אופים בתנור מחומם עד שאפוי וזהוב כ- 45 דקות. אפשר לבזוק פירורי מרגרינה על העוף תוך כדי אפייה.

5. מגישים עם תוספת פחמימות או סלט ירוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר