fbpx

שוק טלה ממולא בלימונים כבושים, פסיפלורה,קרמבולה מיובשת וזרש (אוכמניות פרסיות)

מצרכים (6-8 סועדים)3 ק"ג שוק טלה אחורי מפורק מעצמותחצי ק"ג לימונים כבושים10 שיני שום פרוסות10 פסיפלורה – הפרי ללא קליפה (המחית)1/2 כפית פלפל שחור גרוס1 פלפל צ'ילי חריף חתוך לרצועות קטנות3 כפות דבש2 כפות מלח גס1/2 כפית גרגרי כוסברה יבשה50 ג' קרמבולה מיובשת50 ג' זרש 1 כוס שמפניהאופן ההכנהלערבב את כל רכיבי הרוטב ולמלא את שוק הטלה בחצי מכמות הרוטב. לקשור בחוט שפגט ולאפות בתנור בחום בינוני במשך שעה.להוסיף כוס שמפניה. את הרוטב הנותר לצקת מעל הבשר כרבע שעה לפני תום הבישול. להגיש שלם ולפרוס בשולחן לעיני הסועדים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים (6-8 סועדים)
3 ק"ג שוק טלה אחורי מפורק מעצמות
חצי ק"ג לימונים כבושים
10 שיני שום פרוסות
10 פסיפלורה – הפרי ללא קליפה (המחית)
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 פלפל צ'ילי חריף חתוך לרצועות קטנות
3 כפות דבש
2 כפות מלח גס
1/2 כפית גרגרי כוסברה יבשה
50 ג' קרמבולה מיובשת
50 ג' זרש

1 כוס שמפניה

אופן ההכנה
לערבב את כל רכיבי הרוטב ולמלא את שוק הטלה בחצי מכמות הרוטב.

לקשור בחוט שפגט ולאפות בתנור בחום בינוני במשך שעה.

להוסיף כוס שמפניה.

את הרוטב הנותר לצקת מעל הבשר כרבע שעה לפני תום הבישול.

להגיש שלם ולפרוס בשולחן לעיני הסועדים.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר