שוק טלה עם יין סירה על מצע אורז

החומרים:1/4 כוס שמן זית1 ענף רוזמרין 1 ענף טימין מעט נענע קצוצהפלפל שחור גרוס מלח אטלנטי1 שוק טלה עם העצם 1/4 כוס שמן זית1/2 כוס יין מזן סירהלקישוט:3 בצלים ירוקים קצוציםצנוברים קלוייםאופן ההכנה:מערבבים רבע כוס שמן זית עם הרוזמרין, הטימין, הנענע, המלח האטלנטי והפלפל השחור.מורחים את התערובת על שוק הטלה ומניחים על תבנית.יוצקים על שוק הטלה את היין רבע כוס שמן זית ומכסים היטב. אופים את שוק הטלה בתנור שחומם מראש לחום גבוה של 250 מעלות במשך חצי שעה. מנמיכים את חום התנור ל- 160 מעלות וצולים את שוק הטלה במשך שלוש וחצי שעות נוספות.מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ וצנוברים קלויים.מומלץ להגיש על מצע אורז.

החומרים:
1/4 כוס שמן זית
1 ענף רוזמרין
1 ענף טימין
מעט נענע קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח אטלנטי
1 שוק טלה עם העצם
1/4 כוס שמן זית
1/2 כוס יין מזן סירה
לקישוט:
3 בצלים ירוקים קצוצים
צנוברים קלויים

אופן ההכנה:
מערבבים רבע כוס שמן זית עם הרוזמרין, הטימין, הנענע, המלח האטלנטי והפלפל השחור.
מורחים את התערובת על שוק הטלה ומניחים על תבנית.
יוצקים על שוק הטלה את היין רבע כוס שמן זית ומכסים היטב.
אופים את שוק הטלה בתנור שחומם מראש לחום גבוה של 250 מעלות במשך חצי שעה.
מנמיכים את חום התנור ל- 160 מעלות וצולים את שוק הטלה במשך שלוש וחצי שעות נוספות.
מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ וצנוברים קלויים.
מומלץ להגיש על מצע אורז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר