חומרים:
7 כוסות קמח
2/3 כוס שמן
1 ביצה
2 כפיות מלח
4 כפות חומץ
3 כוסות מים
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לקערת המיקסר, ובעזרת וו לישה מערבבים במהירות בינונית 10 דקות, עד קבלת בצק חלק.
מוציאים את הבצק, מחלקים ל-3 חלקים, אותם מכדררים לכדורים.
את הכדורים מכניסים למקרר כשהם מכוסים בניילון נצמד למשך כמחצית השעה.
מילוי גבינה:
1/2 ק"ג גבינה 9%
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס צימוקים לבנים
3 כפות קמח לבן
אופן ההכנה:
לערבב הכל יחד.
עריכה:
את כדור הבצק מותחים על בד שמונח על שולחן העבודה.
מבצעים זאת במשך מספר דקות עד שהבצק דק ככל שניתן.
על גביו מטפטפים מעט שמן בעזרת מברשת.
חלק הקרוב אלינו, מניחים את מילוי הגבינה ומגלגלים בעזרת סדין הבד.
מברישים מרגרינה מומסת, ומכניסים לתנור בחום של 190 מעלות למשך 40 דקות.
רשת 'שמו קונדיטוריה':
רח' טאגור 30 רמת אביב טל' 03-7448070, רח' האיצטדיון 8 קרית חיים טל' 04-8418840
רח' מוריה 30 חיפה טל' 04-8104448, רח' שלום עליכם 2 נווה שאנן חיפה טל' 04-8224684
כל המוצרים והמתכונים המתוקים באתר הרשת: www.shemo.co.il