שטרודל פילו ופירות העונה

5 מנותחומרים:10 דפי עלי פילו200 גרם חמאה מומסת2 ק"ג פירות העונה (תפוח, אגס, אפרסק, שזיף) – חתוכים לקוביות קטנות1 מקל קינמון200 גרם סוכר100 גרם פירות יער קפואיםאופן ההכנה:מבשלים על אש קטנה את פירות העונה עם הסוכר ומקל הקינמון עד לקבלת מרקם סמיך (כמו של ריבה). מצננים ומקררים.מפרידים את דפי הפילו לקבוצות של שני דפים. מורחים את הדפים בחמאה המומסת.חוצים את הדפים לרוחב, וממלאים בריבת פירות העונה שהכנו בכמות של כ- 3 כפות. מגלגלים את העלה.מכניסים לאפייה לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות צלזיוס. בנפרד – מחממים את פירות היער במיקרוגל עם כף סוכר למשך כדקה. אופן ההגשה: מניחים על צלחת הגשה את עלי הפילו.חוצים לשניים ויוצקים 2 כפות מרוטב פירות היער על כל חצי. מוסיפים כדור גלידת וניל.

5 מנות

חומרים:
10 דפי עלי פילו
200 גרם חמאה מומסת
2 ק"ג פירות העונה (תפוח, אגס, אפרסק, שזיף) – חתוכים לקוביות קטנות
1 מקל קינמון
200 גרם סוכר
100 גרם פירות יער קפואים

אופן ההכנה:
מבשלים על אש קטנה את פירות העונה עם הסוכר ומקל הקינמון עד לקבלת מרקם סמיך (כמו של ריבה).
מצננים ומקררים.
מפרידים את דפי הפילו לקבוצות של שני דפים.
מורחים את הדפים בחמאה המומסת.
חוצים את הדפים לרוחב, וממלאים בריבת פירות העונה שהכנו בכמות של כ- 3 כפות.
מגלגלים את העלה.
מכניסים לאפייה לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות צלזיוס.
בנפרד – מחממים את פירות היער במיקרוגל עם כף סוכר למשך כדקה.

אופן ההגשה:
מניחים על צלחת הגשה את עלי הפילו.
חוצים לשניים ויוצקים 2 כפות מרוטב פירות היער על כל חצי. מוסיפים כדור גלידת וניל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר