שיפודים מעושנים בניחוח יפני

חומרים ל- 10 שיפודים:1 ק"ג קצוות אנטריקוט טרי או סינטה טריה חתוכים לקוביות של 2.5 על 2.5  סנטימטרים, ו- 250 גרם קוביות חזה אווז חתוך לקוביות קטנות יותר.למשרה: 3 כפות סויה2 כפות יין אדום1 כף דבש מומסת ב-2 כפות מים חמים2 שיני שום כתוש1 כף שומשוםכמה טיפות טבסקו 1 כפית חומץ בלסמי אדוםאופן ההכנה:מערבבים היטב את חומרי המשרה ללא השומשום. משרים את הבשר המשופד ללילה. מפזרים את השומשום וצולים על האש.אפשר להוסיף לתוך המשרה כ-2 ס"מ של שורש זנגוויל טרי מגורד, 10 פטריות פורטובלה (חורש) וכמה בצלים לבנבנים קטנים ולשפדם לסירוגין, מה שייצור שיפוד גם מעניין וגם טעים.

חומרים ל- 10 שיפודים:
1 ק"ג קצוות אנטריקוט טרי או סינטה טריה חתוכים לקוביות של 2.5 על 2.5  סנטימטרים, ו- 250 גרם קוביות חזה אווז חתוך לקוביות קטנות יותר.
למשרה:
3 כפות סויה
2 כפות יין אדום
1 כף דבש מומסת ב-2 כפות מים חמים
2 שיני שום כתוש
1 כף שומשום
כמה טיפות טבסקו
1 כפית חומץ בלסמי אדום

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את חומרי המשרה ללא השומשום.
משרים את הבשר המשופד ללילה.
מפזרים את השומשום וצולים על האש.

אפשר להוסיף לתוך המשרה כ-2 ס"מ של שורש זנגוויל טרי מגורד, 
10 פטריות פורטובלה (חורש) וכמה בצלים לבנבנים קטנים ולשפדם לסירוגין, מה שייצור שיפוד גם מעניין וגם טעים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר