שיפודים מעושנים בניחוח יפני

 

ל- 10 שיפודים

חומרים:
1 ק”ג קצוות אנטריקוט או סינטה חתוכים לקוביות של 2 וחצי על 2וחצי סנטימטרים.
250 גרם קוביות חזה אווז חתוך לקוביות קטנות יותר.

למשרה:
3 כפות סויה
2 כפות יין אדום
1 כף דבש מומסת ב-2 כפות מים חמים
2 שיני שום כתוש
1 כף שומשום
כמה טיפות טבסקו
1 כפית חומץ בלסמי אדום

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את חומרי המשרה ללא השומשום. משרים את הבשר המשופד ללילה. מפזרים את השומשום וצולים על האש.
המהדרים יכולים להוסיף לתוך המשרה כ-2 ס”מ של שורש זנגוויל טרי מגורד,
והמשקיעים במיוחד יוכלו להוסיף לאותה משרה 10 פטריות פורטובלה (חורש) וכמה בצלים לבנבנים קטנים ולשפדם לסירוגין, מה שייצור שיפוד גם מעניין וגם טעים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה