המצרכים:
1 אבטיח מיני
1 מלון קטן
שיפודי עץ
אופן ההכנה:
פורסים את האבטיח לשמונה פרוסות.
פורסים את המלון ל- 8 פרוסות.
בעזרת כף פריזיאן יוצרים עיגולים מהאבטיח ומהמלון ומשפדים לסירוגים עיגול מלון ועיגול אבטיח עד להשלמת השיפוד.
רצוי להגיש קר.
מתוך חוברת מתכונים של 'הזרע ג'נטיקס', בשיתוף עם השפית סימה ביטון מקייטרינג 'רוזמרין', הכוללת את ליין מוצרי הלייף סטייל של 'הזרע ג'נטיקס'. על-ידי שילוב מוצרי 'הזרע ג'נטיקס', השפית סימה ביטון הרכיבה מתכוני גורמה בעלי ערכים תזונתיים גבוהים, אשר מרוממים את מצב הרוח ותורמים לבריאות הגוף.