fbpx

שיפודי דגים מתובלים להגשה על השיפודים

משחילים לתוך השיפוד 2 חתיכות בקלה ו-2 חתיכות סלמון – מפרידים ביניהן באמצעות עלי דפנה. מניחים על רשת התנור או המנגל למשך 8-10 דקות עד שהדגים מבושלים
מותג הוסטס המשווק שיפודי במבוק מציע מתכון שכל אחד יכול להכין: שיפודי דגים קלים להכנה, לבישול ולהגשה, ותהליך העבודה במטבח איתם מהנה וגם אסתטי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים

3 כפות שמן זית

2 לימונים – אחד חתוך לקוביות והקליפה מגורדת, מהשני סוחטים את המיץ

3 שיני שום כתושות

מעט שמיר קצוץ דק (ניתן להחליף לכוסברה)

מעט פטרוזיליה קצוצה דק

500 גרם נתחי דג ללא עור (250 גרם סלמון ו-250 גרם בקלה) – חתוכים ל-20 קוביות שוות

20 עלי דפנה

אופן ההכנה

משרים 5-6 שיפודי במבוק במים, כדי שלא יישרפו בתנור או על המנגל.

בקערה גדולה מערבבים יחד את מיץ הלימון, שמן זית, שום, שמיר ופטרוזיליה.

מכניסים פנימה את נתחי הדג.

מתבלים היטב ומכניסים למקרר למשך 60 דקות.

משחילים לתוך השיפוד 2 חתיכות בקלה ו- 2 חתיכות סלמון – מפרידים ביניהן באמצעות עלי דפנה.

מניחים על רשת התנור או המנגל למשך 8-10 דקות עד שהדגים מבושלים.

מפזרים מעל גרידת לימון ואת פלחי הלימון ומגישים.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר