שיפודי חלומי "על האש"

מתכון של "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית שישדרג את טעם הגבינה

אפשר לשדרג באמצעות שיפוד ירקות בין קוביות החלומי: עגבניות שרי, פטריות, בצלצלים וקישואים
אפשר לשדרג באמצעות שיפוד ירקות בין קוביות החלומי: עגבניות שרי, פטריות, בצלצלים וקישואים. צילום הדס ניצן

מצרכים ל-10 שיפודים

1 ק"ג גבינת חלומי

שמן זית

תבלינים

2-3 כפיות סומק

2-3 כפיות תערובת כמו "מלח שום ורוזמרין"

2-3 כפיות תערובת כמו "פילדלפיה"

אופן ההכנה

מכינים צלוחיות עם התבלינים.

חותכים את גבינת החלומי לקוביות.

מברישים את קוביות הגבינה בשמן זית ומצפים אותן בתבלינים השונים.

משפדים 4-5 קוביות גבינה על כל שיפוד ומניחים לצלייה על הגריל למשך 2 דקות מכל צד (עד שהגבינה מזהיבה בשוליים).

אפשר לשדרג באמצעות שיפוד ירקות בין קוביות החלומי: עגבניות שרי, פטריות, בצלצלים וקישואים.

 

את התבלינים ניתן להשיג במרכז המבקרים ובאתר

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה