שיפודי עוף סאטה ברוטב קרי וחמאת בוטנים

 

חומרים עבור 4 מנות:
1 ק"ג חזה עוף פרוס ומשוטח (שניצל)
8 שיפודים
לרוטב:
150 גר' רוטב מומביי
50 גר' חמאת בוטנים (סקיפי)
1 כף רוטב צי'לי מתוק
1 כף רוטב צ'ילי חריף (לא חובה)
100 מ"ל חלב קוקוס
50 גר' בוטנים גרוסים
1/2 כפית כורכום

אופן ההכנה:
מבשלים בסיר את כל מרכיבי הרוטב כ- 10 דקות.
משלימים טעם ומדללים במים לפי הצורך.
שומרים במקום חמים.
משפדים את חזה העוף חתוך לרצועות על השיפודים בצורת שתי וערב.
צולים את שיפודי העוף בגריל ומגישים על סלט תרד טרי או סלט עגבניות פיקנטי,
יוצקים מהרוטב על השיפודים ומפזרים בוטנים גרוסים מעל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה