שיפודי פסטה

מנה ראשונה לזוגמצרכים:לרוטב3 גבעולים של בזיליקוםכוס שמנת מתוקה3 כפות פרמזן1/2 כוס שמן זיתקורט מלחשתי שיני שוםמצרכים לשיפוד:2 חלמונים של ביצה300 גרם גבינת חלומי1/2 כוס קמח2 כוסות פירורי לחם ו- 2 כפות פרזמן מעורבבים יחד4 עלי לזניהעלי בזיליקום מגבעול אחד4 שיפודי עץ אופן ההכנה:מבשלים את עלי הלזניה ומצננים.חותכים את גבינת החלומי למלבנים, מגלגלים את הגבינה בתוך עלי בזיליקום ועלי הלזניה, מכניסים למקפיא לחצי שעה. לוקחים את המלבנים, מגלגלים בקמח, טובלים בחלמון הביצה ואז בפירורי הלחם. חוזרים על הפעולה פעמיים. משפדים את המלבנים על שיפורי העץ.מטגנים את השיפור בשמן חם (180 מעלות) כ- 10 דקות. הכנת הרוטב:שמים את כל הרכיבים ביחד (מלבד השמנת) וטוחנים בבלנדר, מחממים את השמנת במחבת ומביאים לרתיחה, מוסיפים את רוטב הפסטו ומערבבים היטב. הגשה:מניחים שיפוד באלכסון על הצלחת ושיפור נוסף עלי באלכסון לצד הנגדי.בוזקים עליהם את רוטב הפסטו ואוכלים חם. ניתן לקשט את קצוות השיפודים בעגבניות שרי או זיתים.ממתכוני עכבר שף 2009

מנה ראשונה לזוג

מצרכים:
לרוטב
3 גבעולים של בזיליקום
כוס שמנת מתוקה
3 כפות פרמזן
1/2 כוס שמן זית
קורט מלח
שתי שיני שום

מצרכים לשיפוד:
2 חלמונים של ביצה
300 גרם גבינת חלומי
1/2 כוס קמח
2 כוסות פירורי לחם ו- 2 כפות פרזמן מעורבבים יחד
4 עלי לזניה
עלי בזיליקום מגבעול אחד
4 שיפודי עץ

אופן ההכנה:
מבשלים את עלי הלזניה ומצננים.
חותכים את גבינת החלומי למלבנים,
מגלגלים את הגבינה בתוך עלי בזיליקום ועלי הלזניה,
מכניסים למקפיא לחצי שעה.
לוקחים את המלבנים, מגלגלים בקמח, טובלים בחלמון הביצה ואז בפירורי הלחם. חוזרים על הפעולה פעמיים.
משפדים את המלבנים על שיפורי העץ.
מטגנים את השיפור בשמן חם (180 מעלות) כ- 10 דקות.

הכנת הרוטב:
שמים את כל הרכיבים ביחד (מלבד השמנת) וטוחנים בבלנדר,
מחממים את השמנת במחבת ומביאים לרתיחה,
מוסיפים את רוטב הפסטו ומערבבים היטב. 

הגשה:
מניחים שיפוד באלכסון על הצלחת ושיפור נוסף עלי באלכסון לצד הנגדי.
בוזקים עליהם את רוטב הפסטו ואוכלים חם.
ניתן לקשט את קצוות השיפודים בעגבניות שרי או זיתים.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר