fbpx

שיפודי שרימפס עטופים בביקון בוינגרט

מוצרים1 ק"ג שרימפס בלק טייגר לקלוף ולהשאיר את הזנבכ 40 פרוסות ביקון.לרוטב וינגרט: כוס שמן ,1/3 חומץ, מעט דבש או סילאן, מעט חרדל, מלח פלפל .אופן ההכנהמשפדים את השרימפס כאשר הביקון שזור בתוכם. מברישים ברוטב וינגרט וצולים על הגריל עד שהשרימפס משנים צבעם והופכים כתומים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מוצרים
1 ק"ג שרימפס בלק טייגר לקלוף ולהשאיר את הזנב
כ 40 פרוסות ביקון.
לרוטב וינגרט: כוס שמן ,1/3 חומץ, מעט דבש או סילאן, מעט חרדל, מלח פלפל .

אופן ההכנה
משפדים את השרימפס כאשר הביקון שזור בתוכם.

מברישים ברוטב וינגרט וצולים על הגריל עד שהשרימפס משנים צבעם והופכים כתומים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר