מרכיבים:
40 מ"ל אבסולוט ELYX
15 מ"ל סירופ פסיפלורה
10 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
סן פלגרינו לימון
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח (ללא סן פלגרינו).
מערבבים היטב ומסננים לכוס קוקטייל.
משלימים עם סן פלגרינו לימון.
מרכיבים:
40 מ"ל אבסולוט ELYX
15 מ"ל סירופ פסיפלורה
10 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
סן פלגרינו לימון
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח (ללא סן פלגרינו).
מערבבים היטב ומסננים לכוס קוקטייל.
משלימים עם סן פלגרינו לימון.