fbpx

שישיית יינות פיוז'ן מצטרפת לפרסים במבצע מ- 800 ל- 1000 חברי אכול ושאטו בפייסבוק

לאחר שהגענו ל – 930 חברים במסגרת מבצע מ- 800 ל- 1000 חברי אכול ושאטו בפייסבוק, שהחל ב- 1 באוקטובר, אנו נותנים תנופה נוספת כדי להגיע אל היעד יחד אתכם ובעזרתכם
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

לאחר שהגענו ל – 930 חברים במסגרת מבצע מ- 800 ל- 1000 חברי אכול ושאטו בפייסבוק, שהחל ב- 1 באוקטובר, אנו נותנים תנופה נוספת כדי להגיע אל היעד יחד אתכם ובעזרתכם.
דורון יצחקי, פיוז'ן
אל הפרסים שיוגרלו בין כל חברינו עם הגעתנו אל היעד: ארוחה זוגית במסעדת האיטלקיה בתחנה המשובחת במתחם התחנה הפופולרי בנווה צדק, ושישיית יינות מסדרת יוגב של יקבי בנימינה – הנותנים כבוד לכורמים מגדלי הענבים, מצטרף עתה פרס שווה ביותר נוסף: שישיית יינות אדומים מתנת מיזם פיוז'ן (שני בקבוקים מכל אחד מהיינות המתוארים בהמשך).
מיזם פיוז'ן מתבסס על רעיון ייחודי בתעשיית היין, אשר אותו מובילים ארבעה שותפים: דורון יצחקי, גבי ישראל, עופר הופמן ורועי יצחקי.
מטרת הפרויקט הינה לייצר את היין הטוב ביותר מזן הענבים המוביל במדינה הנבחרת.
דורון יצחקי, יינן המיזם, מאתר ובודק את הטובים שביקבי אותה מדינה, בוחר את החביות המובחרות של אותו יקב ורוקח בלנד ייחודי מאותן חביות.
החזון הוא יצירת והפצת יינות איכותיים בעלי בסיס טוב בניחוח גלובלי עם התאמה מוחלטת לחיך הישראלי, במחירים מיוחדים לחובבי היין.
את היין ניתן לרכוש בחנויות היין המובחרות, וביניהן רשת Wine & More הפרוסה ברחבי הארץ, ברשת בית המשקאות של נפתלי במרכז, ובחנויות אבי בן בירושלים.

למידע נוסף על היין ועל המיזם

פיוז'ן טמפרניו-גראנש 2005
הרכב זנים: טמפרניו 85%, גראנש 15%
הכרמים: בוגרים בני 50-70 שנה מאזור אראגון "קרנינה" בספרד .
השתבחות היין: 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.
השילוב בין שני הזנים הוביל להשלמה מבחינת צבע, טעמים וארומות הבולטים בהם: דובדבנים, פירות מסוכרים, תבלינים ארומתיים וקינמון.
הטאנינים בשלים ומורגשים ומוסיפים ליין גוף בינוני עד מלא ויציבות בצבע בתנאי אחסון נאותים.

פיוז'ן שיראז – מרלו 2005
הרכב זנים: שיראז 75%, מרלו 25%
הכרם: מקלארן וייל בדרום אוסטרליה
השתבחות: 30 חודשים, עץ אלון צרפתי.
השילוב בין שני הזנים הוביל לתרומה משמעותית מבחינת צבע, טעמים וארומות הבולטים בהם: אוכמניות כחולות, דובדבנים בשלים, פרחוניות ובישום, טעמי שוקולד מריר וגרפיט.
ענבי המרלו מעניקים את הבישום והפרחוניות, בעוד ענבי השיראז מספקים את הגוף המלא והמוצק.
מומלץ לחדרר את היין כשעה לפני ההגשה בטמפרטורת הגשה c 180. אלכוהול: 15.5%.

פיוז'ן שיראז קברנה-סוביניון 2005
הרכב זנים: שיראז 85%, קברנה 15%.
הכרם: מקלארן וייל בדרום אוסטרליה.
השתבחות: 30 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.
השילוב בין שני הזנים הוביל לתרומה משמעותית מבחינת צבע, טעמים וארומות, הבולטים בהם: פירות שחורים, שזיפים, אוכמניות, טעמי קרמל ווניל.
ליין טאנינים מוצקים וגוף מלא.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה