שלגוני יוגורט ופירות יער בציפוי שוקולד מריר ללא תוספת סוכר

חברת כרמית מציעה מתכון בו הציפוי לשלגוני יוגורט ופירות יער עשוי משוקולד מריר ללא תוספת סוכר. פשוט אין צורך בסוכר. מספיק מתוק

מזלפים מעל השלגונים פסים של שוקולד מריר שניתן להחליפו בשוקולד חלב או לבן ללא תוספת סוכר. צילום גלי איתן

מצרכים

1 כוס פרי: אוכמניות, פטל
1 כוס יוגורט במתיקות מעודנת ללא תוספת סוכר
¼ כוס חלב

3 טבלאות שוקולד מריר ללא תוספת סוכר כמו של כרמית (ניתן להחליף עם שוקולד חלב או לבן ללא תוספת סוכר)

1 כף שמן צמחי

צילום גלי איתן
צילום גלי איתן

אופן ההכנה

מוזגים את החלב לקערה ומוסיפים את היוגורט.

מערבבים יחד עד שמקבלים קרם חלק.

מוסיפים חצי כוס מהפירות ומערבבים קלות.

מפזרים מעט מהפרי הטרי אל תוך תבניות ארטיק )או כוסות חד פעמיות), ומוזגים את הבלילה עד הסוף.

מוסיפים  מקל ומקפיאים לפחות לשעתיים.

כשהארטיק קפוא,מחלצים מהתבניות ועדיין שומרים במקפיא.

ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום או בכלי עמוק (אפשר גם בכוס ארוכה כדי שניתן יהיה לטבול בה את הארטיק).

מוסיפים את השמן תוך כדי ערבוב עד קבלת קרם אחיד וחלק.

מוציאים את השלגונים מהמקפיא ומצפים בשוקולד המומס.

אופציה

מזלפים מעל השלגונים פסים של שוקולד.

ניתן גם להחליף את השוקולד המריר בשוקולד חלב או לבן ללא תוספת סוכר.

צפו בהכנת המתכון

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה