שלושה טעמים חדשים לשוקולד מגנום

ORANGE– שוקולד חלב בטעם תפוז; ESPRESSO – שוקולד מריר מעולה בטעם אספרסו עם שברי פולי קקאו; CARAMEL CRUNCH & SEA SALT – שוקולד חלב עם שבבי קרמל ומלח ים
סיבה נוספת להשקה זאת היא העובדה שבשנה האחרונה גדלה קטגוריית שוקולד הפרמיום בישראל – לפי נתוני נילסן, כשמנוע הצמיחה של הקטגוריה הם הטעמים המיוחדים

לפני מספר חודשים, לאחר שיוניליוור ישראל הבינה את ערכו של מותג הגלידות והארטיקים  מגנום שלה, היא הרחיבה אותו עם טבלאות שוקולד. סיבה נוספת להשקה זאת היא העובדה שבשנה האחרונה גדלה קטגוריית שוקולד הפרמיום בישראל – לפי נתוני נילסן, כשמנוע הצמיחה של הקטגוריה הם הטעמים המיוחדים שמהווים יותר מ- 50% ממכירות שוקולד הפרמיום בישראל.

הטעמים שנמכרו עד עתה בסדרה: CLASSIC  – שוקולד חלב איכותי; DARK – שוקולד מריר עם שברי פולי קקאו; ו- WHITE – שוקולד לבן עם נגיעות וניל מדגסקר איכותי. עתה הצטרפו למגוון טבלאות השוקולד של מגנום שלושה טעמים חדשים:  ORANGE– שוקולד חלב בטעם תפוז; ESPRESSO – שוקולד מריר מעולה בטעם אספרסו עם שברי פולי קקאו. מכיל 50% מוצקי קקאו; ו- CARAMEL CRUNCH & SEA SALT – שוקולד חלב עם שבבי קרמל ומלח ים, שילוב של מתוק ומלוח.

משקל טבלה 90 גרם ויש בה שתי קוביות ענק ממותגות. כשר לאוכלי חלב נוכרי. להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר