שלושה ימים של הרצאות מקצועיות בזעפרן רעננה

בימים א' ב' ג' ו- ד' (9-12.4.2006) – ערב ליל הסדר, יתקיימו ארבעה ימים של לימוד ארגון ושדרוג הבישול הביתי בזעפרן רעננה, בחסות החברות ZWILLING ו-OXO.

מטרת המפגשים להציג לקהל הרחב את אומנות השימוש הנכון במגוון הסירים, הסכינים, המחבתות והגאדג'טים, על מנת להגיע לתוצאות ברמה גבוהה יותר ולשדרג את תהליך הבישול.

השף גדי סלונים מחברת ZWILLING יעזור, ידגים ויסביר מה יקל על חיינו במטבח, שימוש נכון בכלי מטבח, עבודה נכונה עם סכינים ושימוש נכון במגוון הענק של אמצעי הבישול, ובכלל עבודת מטבח נכונה ומסודרת.

בכל יום יועברו סדנאות בישול ברצף מ- 15.00 – 20.00, כדי שרבים ככל האפשר יוכלו להתנסות תוך כדי הקניות והטעימות: יום א' מטבח צרפתי, ביום ב' מטבח ישראלי, וביום ג' בישול אסייתי.

זעפרן הנו מרכז קולינרי לתרבות הבישול והאירוח. במקום שלל טעמים, ריחות, כלים ומוצרים מיוחדים וייחודיים. יינות, סיגרים, גבינות, מאכלי עמים, מוצרי אפיה ובישול, שוקולדים, תבלינים, 40 סוגי תה, 40 סוגי קפה, וכל מה שחובב בישול חלם עליו. במקום מתקיימות גם סדנאות בישול בקומת הגלריה.


זעפרן
רח' התעשייה 15 א. התעשיה רעננה
טל. 09-7465628
www.zaafran.co.il








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה