fbpx

שלושה ימים של הרצאות מקצועיות בזעפרן רעננה

ענקיות הכלים zwilling ו- oxo בסדרה של מצגות מול הקהל המעוניין ללמוד שימוש נכון בכלי המטבח והגאדג'טים, כדי לקחת את הבישול צעד אחד קדימה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

בימים א' ב' ג' ו- ד' (9-12.4.2006) – ערב ליל הסדר, יתקיימו ארבעה ימים של לימוד ארגון ושדרוג הבישול הביתי בזעפרן רעננה, בחסות החברות ZWILLING ו-OXO.

מטרת המפגשים להציג לקהל הרחב את אומנות השימוש הנכון במגוון הסירים, הסכינים, המחבתות והגאדג'טים, על מנת להגיע לתוצאות ברמה גבוהה יותר ולשדרג את תהליך הבישול.

השף גדי סלונים מחברת ZWILLING יעזור, ידגים ויסביר מה יקל על חיינו במטבח, שימוש נכון בכלי מטבח, עבודה נכונה עם סכינים ושימוש נכון במגוון הענק של אמצעי הבישול, ובכלל עבודת מטבח נכונה ומסודרת.

בכל יום יועברו סדנאות בישול ברצף מ- 15.00 – 20.00, כדי שרבים ככל האפשר יוכלו להתנסות תוך כדי הקניות והטעימות: יום א' מטבח צרפתי, ביום ב' מטבח ישראלי, וביום ג' בישול אסייתי.

זעפרן הנו מרכז קולינרי לתרבות הבישול והאירוח. במקום שלל טעמים, ריחות, כלים ומוצרים מיוחדים וייחודיים. יינות, סיגרים, גבינות, מאכלי עמים, מוצרי אפיה ובישול, שוקולדים, תבלינים, 40 סוגי תה, 40 סוגי קפה, וכל מה שחובב בישול חלם עליו. במקום מתקיימות גם סדנאות בישול בקומת הגלריה.


זעפרן
רח' התעשייה 15 א. התעשיה רעננה
טל. 09-7465628
www.zaafran.co.il



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה