שמפניה וגבינה הולכות יחד בסדנה מיוחדת

אלדד לוי מ"בוטיק דה שמפן" ורן בוק, איש "27.6 – מרתף הגבינות", יקיימו  סדנה מיוחדת לקראת השנה האזרחית החדשה, תחת הכותרת "בועות וחורים: ערב של שמפניה וגבינה".
הערב יתקיים ביום רביעי,  17.12.2008  וביום רביעי  24.12.2008 בשעה 20:30
ב-" 27.6, מרתף הגבינות של רן בוק", רח' סוקולוב 81 רמת השרון. מספר המקומות בכל מפגש מצומצם ביותר – 12 בלבד.

מאסטר הגבינות רן בוק ואלדד לוי – איש "בוטיק דה שמפן", יערכו טעימת שמפניה חוויתית, ראשונה מסוגה בישראל – טעימת עומק של שמפניה, משולבת בטעימות של גבינות שהותאמו במיוחד לשמפניות שייטעמו. 

בערב יבחנו רן בוק ואלדד לוי, במשותף מהי שמפניה ומה ההבדל בינה לבין משקאות מבעבעים אחרים, אזור שמפן ותתי האזורים המרכיבים אותו, כיצד לבחור בטוב ביותר: מה לחפש בטעימת שמפניה, טעימה של מבחר שמפניות במגוון סגנונות ייצור: NV מול וינטאג', ברוט מול אקסטרא ברוט, ועוד.

יחד עם אורחי הסדנא, יגלו השניים את סוד הקסם הגדול של המשקה המבעבע, וידגימו כיצד שמפניה מתאימה למגוון טעמים ומרקמים. זאת בעזרת מבחר יוצא דופן של גבינות שונות, כולן ממדפי 27.6 – מרתף הגבינות של רן בוק – www.gvina.co.il.
השמפניות שייטעמו בערב, כולן מבית בוטיק דה שמפן www.bdch.co.il:

מחירים מיוחדים יוצעו על מבחר שמפניות למשתתפי הטעימה.

מחיר לאדם 199 ₪, התשלום מראש באמצעות כרטיס אשראי בטלפון
03-5472332.

לפרטים נוספים, לרשימת השמפניות ולהרשמה:
www.gvina.co.il/news.php?itemid=000030






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה